За женатаОвните да планират внимателно и да действат смело за изпълнение

...
За женатаОвните да планират внимателно и да действат смело за изпълнение
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за периода от 20 до 26 май

За дамата

Овните да възнамеряват деликатно и да работят самоуверено за осъществяване на задачите си, а Телците навлизат във значим интервал на развиване. Близнаците да владеят гнева си, а Раците действат напористо. На сполучлива реализация ще се радват и представителите на Лъв, а Девите да работят с въображение! Везните да не не помнят, че хармонията е конструктивен признак за триумфа, а Скорпионите да заобикалят кавгите. Стрелците да възнамеряват в детайли реализирането на задачите си, а Козирозите да се пазят от компликациите. Водолеите са извънредно нервни, а  Рибите действат с обсег.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Планирайте точно уговорките си

             Кариерата ви се развива по възходяща линия и утвърждава престижа ви.

Очертаващите се положителни благоприятни условия за професионален напредък ще утвърдят престижа ви по всички посоки. С положителни планове ще тръгнете в една борба, която ще се окаже по-сериозна от първичните ви показа. Точно плануваните дейности и ефикасните планове за бъдещето са надеждната основа за реализацията на вашите цели и всички Овни, които се придържат към подобен жанр на изява, ще осъществят желанията си. Избягвайте несъгласията!Влиятелен човек ще попречи краткотрайно за реализирането на материална или финансова цел. Петък, събота и неделя са доста нервни. 

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Към стабилизация

            Сдържайте страстите си, не превръщайте обстановките в непостижими компликации. Доброто, което носите в себе си ще ви прави доброжелателни и към хората, с които поддържате връзка. Представителите на Телец навлизат в стадий на стабилизация, която не незабавно, само че до четири седмици ще се разгърне, и ще ви зарадва с положителни резултати. Погрижете се по-качествено за положението на нервите си! Прекалено раздразнителни сте и допускате тежки неточности, каквито по друго време не вършиме. Петък ще бъде под напрежение, а уикендът доста нервозен. Понеделник, вторник и сряда са сполучливи и носят положителни резултати. Четвъртък ще бъде под напрежение.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте нервите си

            Ще следвате целите си и в множеството случаи ще подобрявате качеството си на живот. Новият седемдневен стадий е добър от позиция на условия за реализация на задачите от персонално и делово естество, само че ще е доста нервозен за всички Близнаци. Мнозина ще работят интензивно, с цел да поправят взаимоотношенията на хората от обкръжението си, само че тази интензивност доста постоянно ще се оказва изцяло безплодна. Петък и уикендът ще са доста нервни и напрегнати. Понеделник и сряда са хубави и сполучливи, а идващите още веднъж ще са напрегнати.

 

Седмичен хороскоп РАК 

Успешни дейности

            Предстоящите събития ще ви обхванат напълно и ще ви създадат по-отговорни и към себе си, и към всички останали. Заедно с околните си ще споделите вълнението на деня и ще търсите най-топлите думи, с цел да изразите вниманието и обичта посред ви. Етапът е доста удобен за  осъществяване на желанията ви в професионален и персонален аспект, както и за ефикасни дейности, засягащи реализацията на битови цели. Почти всички родени в зодията ще съумеят с реализирането на цели и въпроси, касаещи  намеренията им от публичен порядък. С компликации се сблъскват настоящите в бизнеса. Петък и уикендът ще са сложни. Понеделник и четвъртък са  сполучливи, а вторник и сряда ще се неприятни.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Успешен стадий

            Спокойно можете да отстъпите част от дилемите на тези, които работят с вас или за вас. Ще насочите силата си главно в областта на ползите си и от там ще дойдат средствата, които очаквате. Мнозина от Лъвовете са изправени пред прага на същинските човешки полезности, досегът с които ще им разреши да обогатят душевните си желания, без това да спре или да понижи професионалната и материалната им реализация. Твърде удобни са и опциите ви за финансови достижения. Петък е печеливш, само че носи и кавги, които ще лишат някои от компанията на непосредствен другар. Уикендът и идващите го делници ще са сполучливи.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Внимавайте!

Наясно сте с живота си и с упованията си от него. От вас зависи той да стане по-добър и за това с готовност ще се отдадете на работата си. Ще ви притеглят провокации, съизмерими с достиженията на хора, от които се възхищавате. Много под напрежение интервал. За реализацията на задачите си през тази седмица мнозина са подготвени да работят даже безскрупулно, само че и по този метод надали ще съумеят, тъй като ще се сблъскат с корави съперници, които абсолютно ще осъществят желанията си. Действайте толерантно и не си създавайте неприятности. Петък ще е доста под напрежение и противен, а уикендът носи ярка удача. Такава ще ви радва и в идващите два дни, а сряда и четвъртък са тежки.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Действайте посредством съгласие

           Тази и през идващите седмици ще ви вълнуват персоналните изяви, както в длъжностен, по този начин и в настоятелен и персонален проект. Основното, на което би трябвало да обърнете внимание през седмицата е вашият прагматизъм. Като представители на съществен знак, Везните въпреки и ръководени от благородната Венера напълно не са лесни, изключително в случай че решат да показват ината си, който постоянно е сравняван със същия на едно тревопасно стопанско животно. Препоръчително е да не пробвате, тъй като нищо положително няма да излезе за задачите ви. Петък и събота ще са нервни и напрегнати, а неделя е печеливша. Ползотворен ще бъде и понеделник, а идващите дни ще са сложни.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН 

Противоречията ще ви вредят

            Перспективите са повече от положителни, само че при изискване, че деянията задоволително интензивност в дейностите си. Има какво да ви радва. Развитията от последните дни ще ви обнадеждят и издигнат духа ви. Деловата удача е най-ярката положителна характерност за Скорпионите през идната седмица. Позициите ви са постоянни и непоклатими. Известно отклоняване от това определение е годно за предприемачите, които са подготвени във всеки идващ миг да влязат в несъгласия с съперниците си. В петък действате успешно, а събота и неделя ще ви затруднят. Понеделник и сряда са сполучливи и печеливши, а вторник и четвъртък ще са мъчителни.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Планирайте в детайли дейностите си

              Проявете интензивността си в посока професионалните и бизнес-реализации и няма да съжалявате. Делата ви изискват повече работа, за това не се разпилявайте в устрема си да напътствате и проверявате близките. Вече беше упоменато, че взискателният Сатурн минава сега през съзвездие Стрелец, а той постоянно подлага всички на подробен изпит. През идната седмица, или по-точно актуалната година ще успявате с задачите си, в случай че действате по авансово направен обстоен проект. Добър петък, напрегната събота и печеливша неделя. Понеделник и сряда са много плодотворни и сполучливи, а вторник и четвъртък са тежки.  

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Пазете се от враговете си!

            Бихте имали триумфи, в случай че ясно формулирате задачите си и без да залитате в неверни направления, концентрирайте силата си върху тях. Динамиката в живота ви ще внася промени в програмата ви по-често в сравнение с сте си представяли. На Козирозите не е належащо да се припомня, че би трябвало да са дейни, само че няма да е ненужно да се подчертае, че разполагат с огромно количество врагове, които колкото и да  са безвредни не са за занемаряване. Пазете се от проблеми, зародили по отношение на финансови средства и материални несъгласия. Петък идва с кавги, а събота и неделя са по-спокойни. Понеделник и вторник са печеливши, само че и напрегнати, а сряда и четвъртък са доста сполучливи.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Изразителна раздразнителност

           Ще започнете да разбирате цената на човешките взаимоотношения в живота ви и ще се запитате до каква степен сте откровени в тях. Подхождайте с повече самообладание при осъществяване на деловите си задължения. През актуалната седмица мнозина от Водолеите ще показват нападателно държание, а в такива случаи постоянно е прекомерно подозрително, че основателят на проблеми ще се отърве безпроблемно. Видимо е, че преобладаващото болшинство от родените в зодията са извънредно нервни и мъчно се владеят, само че поради сигурността си сте задължени. Петък е извънредно противен, а уикендът е по-спокоен. Понеделник и вторник са тежки, а идващите са положителни.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Ползотворни дейности

           Ще се радвате на покровителството на ориста, като намирате излаз от всяка обстановка. Новостите ще идват една след друга и ще ви принуждават да станете по-активни. През новата седмица представителите на Риби ще работят великолепно и ще съумеят да се освободят от проблеми в бизнеса и публичните среди. Ще е добре да сте по-търпеливи, с цел да не усложнявате събитията. Предупреждението се отнася за публичните контакти и  домашния живот. Събота минава интензивно, а уикендът е облекчителен. Понеделник ви носи много напрежение, а вторник, сряда и четвъртък ще ви радват със удача.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР